L. L. Junior egyik szomszédja számolt be a Ripostnak arról, hogy az énekes és volt párja, Hopp Csilla között olyan heves vita folyt vasárnap, hogy úgy ítélték meg a lakók, hogy kihívják a rendőrséget. 

Hopp Csilla azért kereste fel volt férjét, hogy fiával lehessen a neki engedélyezett felügyeleti idő alatt, de a rappert rossz kedvében találta a nő. 

A gangon kezdtek el egymással kiabálni, valószínűleg gyerekük felügyeleti joga miatt tört ki közöttük a vita. Az egyik szomszéd a rendőrséget is kihívta, de mire a hivatali szerv kiérkezett, már csitultak az indulatok, és a jegyzőkönyv felvételén kívül semmi más nem történt. 

Azért mentünk ki a folyosóra, hogy Lacika ne legyen fültanúja mindennek. Egyszerűen arról van szó, hogy annyira mély még a gyászunk, hogy mindketten nehezen kezeljük az érzéseinket

- nyilatkozta L. L. Junior a Ripostnak. 

Hozzátette, aznap hajnalban Dáviddal álmodott, ami olyan mély hatással volt rá, hogy nem is tudott utána visszaaludni. 

Próbáltuk higgadtan megbeszélni a dolgokat, de nem sikerült és elszabadultak az indulatok. Végül úgy láttam jónak, ha Lacika érdekében inkább eljövök és lemondok az aznapi közös programról. Igen, vannak vitáink, hiszen óriási, feldolgozhatatlan veszteség ért minket, de mindketten a megegyezésre törekszünk

- kommentálta a történteket Hopp Csilla a Ripostnak.