Sokkoló üzentet kaptunk egyik olvasónktól, aki arra hívta fel a figyelmünket, hogy az egyik magyar youtuber több élő videójában is gyógyszert vett be, melyre alkoholt ivott, a videók végén pedig összeesik. A következő tartalmat gyenge idegzetű olvasóinknak nem ajánljuk.

A Turbó Titán álnevű youtuber nyergesújfalui lakos a tegnap feltöltött videójában több szem Rivotrilt (nyugtató, szorongásoldó készítmény) vett be, elmondása szerint 40 darabot. A tegnap esti videója végén összeesett, a kommentelők a mentők kihívását sürgették. Miután Turbó Titán összeesett, egyik nézője értesítette a mentőket, aki egy másik Youtube-videóban közölte, hogy egy barátjával együtt hívtak segítséget, Turbó Titán pedig már a mentőautóban van.

Nem ez volt az első alkalom, hogy a youtuber összeesett az élőzése végén: október eleji, Ismét elbasztátok! c. videójában pont arról panaszkodott, hogy már megint ráhívta valaki a mentőket egy esti, élőben közvetített italozása alkalmával, ezért nem fog ilyen formában jelentkezni egy ideig. Másnap, október 6-án már Leszarom, újra indul minden! címmel jelentette be a folytatást, de azt megfogadta, hogy az alkoholfogyasztást kerülni fogja.

Néhány nappal ezelőtt feltöltött videójában is furcsán viselkedett: 7 eurós támogatásért cserébe öngyújtóval leégette a szakállát, mivel saját elmondása szerint pénzhiány miatt nem tudta megvenni antidepresszáns gyógyszereit és nyugtatóját.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.