Elhunyt Gesztesi Károly. A Blikk információi szerint a budapesti Ferdinánd hídnál vezette autóját, amikor vezetés közben rosszul lett, infarktust kapott. Kocsijával a Nyugatinál állt félre. A szemtanúk szerint a mentők percek alatt a helyszínre értek, próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni. A tragédia helyét nagyjából 18:40 körül hagyták el a helyszínelők, Gesztesi autóját pedig egy tréler szállította el. 

A lap értesülései szerint a baleset helyszínén megjelent Gesztesi Károly szintén színművész fia, Máté.

A mai nap jelent meg a Borsban egy cikk a színművészről, melyben még arról beszélt, hogy  a Bánfalvy Stúdióban új erőre kapott, legalábbis ami a színjátszást illette. A magánéletével kapcsolatban pedig azt mondta; csendben s némán töltődik. A cikkből az is kiderült, hogy a színész épp egy három hetes pihenőre készült, hogy elengedje az elmúlt időszak fáradalmait, és testileg-lelkileg feltöltődjön.

A Bors és a Ripost cikke szerint remek formában volt volt az elmúlt időszakban, testileg és szakmailag is. Egy éve úgy nyilatkozott; maximális rendben van egészségileg, tervei között szerepelt még az 1164 kilométeres Kéktúra megtétele is.

Gesztesi Károly 1963. április 16-án született.  A Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után 1988-tól 1990-ig a Thália Színház társulatának tagja volt. Az 1990-1991-es évadban a Miskolci Nemzeti Színházban szerepelt, 1992-1993-ban a József Attila Színház társulatának tagja volt. 1994 és 1998 között a Vígszínház társulatának volt a tagja, azóta szabadfoglalkozású volt. Színházi szerepei mellett olyan filmekben játszott, mint például: a  Szabadság, szerelem, a Valami Amerika és a Csak szex és más semmi. Szinkronszerepiről is ismert volt.