Elkezdődött a Fővárosi Törvényszék dísztermében  a VV Fanni-gyilkosság ügyének tárgyalása, a Blikk percről-percre számol be az eseményekről: az ügyésznő a tárgyaláson elmondta, hogy kaptak egy levelet, melyben a vádlott egykori cellatársa azt állítja, neki elárulta, hogy hova rejtette Fanni holttestét.

Eddig történt:

Az előkészítő ülésen felajánlották a vádlottnak, hogy ha lemond a tárgyalásról és beismerő vallomás tesz, akkor életfogytig tartó fegyházbüntetésre tesznek indítványt, de 30 év elteltével akár szabadlábra is helyezhetik. B. László nem fogadta el, kitart a mellett, hogy nem ő végzett a néhai valóságshow-szereplővel. 

Az ügyésznő később kifejtette, hogy kaptak egy levele a győri börtönből, melyben R. Györgynek, aki három hétig volt cellatársa B. Lászlónak, a vádlott elárulta, hogy hova rejtette el a holttestet.

Az ügyésznő indítványozta, hogy hallgasson meg a bíróság az elítéltet.

Ezt követően B. László tett vallomást, melyben kitartott eddigi állításai mellett, továbbra is tagadja, hogy bántotta volna a lányt.  

  • elismerte, hogy volt Fanni lakásán,a lány eltűnése előtt
  • Fannit bódult állapotban találta a lakásán és vele volt egy másik nő is
  • ez a másik nő megkérte őt, hogy vigye el Fannit az autójával és adja át pár férfinek, akiket ő nem ismer
  • B. László állítása szerint az autóban ( amivel Fannit vitte) található vér nem embertől származik, korábban marhahúst vett, abból van