Nemrégiben startolt el Justin Bieber dokusorozata, aminek legújabb részében életének egyik meglehetősen sötét részét elevenítette fel. Az énekesnek volt ugyanis egy időszaka, amikor tablettákkal és füves cigarettával indította a reggelt kávé és pirítós helyett.

Bieber egyébként nehéz éveket tudhat maga mögött. Megküzdött a lyme-kórral, a sorozat szerint pedig alaposan megtapasztalta a hírnév árnyoldalát is, ezért nyúlt drogokhoz. Az énekes helyzete annyira kétségbeejtő volt, hogy annak idején egy este az egyik biztonsági embere utána ment a szobájába, hogy ellenőrizze, van-e egyáltalán pulzusa.

Fiatal voltam, és ahogy rajtam kívül sokan mások az iparban. Kipróbáltam dolgokat, mialatt felnőttem. Csakhogy nálam ezek a kamerák előtt zajlottak, nem úgy, mint mindenki másnál. Marha sok pénzem volt, és mindenem megvolt. Elkezdtem rossz dolgokat jónak látni, mert ott voltak az orrom előtt. Azt hittem, ha ezt, vagy azt megkapom és megteszem, akkor boldog leszek

– mondja az énekes.

Ugyan sok jel utal arra, hogy Bieber jó útra tért, a rajongói egy része még mindig a fejét csóválva nézi, hogyan kezeli a feleségét. Több fotósorozat is készült már róluk, ahol az énekes látványosan durcáskodik. Hailey Bieber legutóbb olyannyira felbőszítette őt, hogy szó nélkül rácsukta a kocsiajtót.

A szóban forgó sorozat egyébként a Youtube fizetős felületén érhető el.