Tegnap olvashattak arról, hogy Harvey Weinstein egyik áldozata pánikrohamot kapott a bíróságon, miután a producer ügyvédje órákon át faggatta. A tárgyalás során napvilágot látott egy levelezés is, amiben az áldozat azt írta, Weinstein nemi szerve furcsán néz ki, és nem is igen működik. Ami pedig az altestét illeti, hegek borítják. Az ügy most tovább bonyolódott, ugyanis a tárgyaláson meztelen fotókat mutattak be a filmmogulról.

A szóban forgó képek Weinstein legutóbbi tárgyalásán kerültek az esküdtek elé abból a célból, hogy megítélhessék, mennyire fedik a valóságot az áldozatok által elmondottak. A Page Six információi szerint a fotókat bizalmasan kezelték, Weinstein ügyvédei még abba is alig mentek bele, hogy az esküdtszék megnézhesse az eljárás során, bizonyítási céllal készült felvételeket (amelyekből összesen 72 készült).

A fotókra mindenki máshogy reagált. Az egyik női esküdt éppen csak fintorgott egy kicsit, egy másik hölgy szemöldöke a homlokáig szaladt, egy férfi pedig elkerekedett szemekkel nézte a képeket.

Weinsteint több mint 100 nő vádolja szexuális zaklatással.