Ugyan Valentin-nap alkalmából sok vidám cikkünk született, Hayden Panettiere története nem ebbe a kategóriába tartozik. A színésznő, akit a többség a Hősök című sorozatból ismer, ezen az estén ugyanis összeszólalkozott valamin a pasijával, Brian Hickersonnel, aki ezután rátámadt.

A rendőrséget éjjel fél háromkor hívta valaki azzal, hogy egy módosult tudatállapotban lévő férfit kizártak egy házból, miután bántalmazta a barátnőjét. Panettiere eközben a házban maradt, onnan kiabálta, hogy „a szart is kiverte belőlem”.

Hickerson állítólag ököllel ütötte arcon a színésznőt. Panettiere arca a jelentések szerint duzzadtnak és pirosnak tűnt, illetve a bal kezén is volt egy seb, amit elmondása szerint a férfi órája okozott. Hickersont családon belüli erőszakkal vádolják, illetve a Page Six információ szerint azzal sem lopta be magát a kiérkező járőrök szívébe, hogy nem volt hajlandó igazolni a személyazonosságát. 

A férfit azóta kiengedték, de nem ez volt az első ilyen ügye. Tavaly májusban is kiment már egyszer hozzájuk a rendőrség, miután ő és Panettiere összeveszett némi italozás után. Akkor távoltartási végzést hozott ellene a bíróság, szeptemberben viszont tanúk hiányára hivatkozva ejtették az ügyet. Novemberben a párt újra együtt látták.

A lap egyébként kereste a színésznőt az ügy kapcsán, a képviselője azonban nem reagált a megkeresésükre.