Ahogy arról beszámoltunk, Steven Spielberg pornózással kacérkodó 23 éves lánya börtönbe került családon belüli erőszak vádjával, ahonnan az óvadék kifizetése és 12 óra után szabadult is. 

Mikaela Spielberget vasárnap este vette őrizetbe a rendőrség, miután egy nashville-i bárban alaposan felöntöttek párjával a garatra, majd hazatérve annyira összevesztek, hogy orvosi segítséget kellett hívni. A rendező lánya azt nyilatkozta a The Sunnak, hogy megtörtnek és elárulva érzi magát, amiért bár orvosi segítséget kért szerelmének, a sztori végül azzal végződött, hogy a rács mögé került, noha hozzátette, szerinte a rendőrök a hivatalos eljárás szerint tették a dolgukat. 

A celeb vőlegénye, Chuck Pankow szerint csak egy félreértésről volt szó, és senki nem sérült meg. 

Mindketten jól vagyunk, egy óriási félreértés történt. Már otthon van 

 - monda szerelméről Chuck Pankow. 

A rendőrségi jelentés szerint vasárnap hajnal 4 órakor érkeztek Mikaela Spielberg otthonába, miután a pár már hazaért az éjszakázásból. A férfin friss és régebbi sebek voltak, a kezén rászáradt vért találtak, a csuklói pedig meg voltak dagadva. 

Hogy pontosan mi is történt kettejük között, nem tudni, de elvileg Chuch Pankow mondott valami otrombát, amire bepipult a rendező lánya.