Több éve tart Sebestyén Balázs és volt üzlettársa, Hanzel Henrik bírósági ügye, melyben végre döntés született, írja a Blikk. A nézeteltérés alapja, hogy amikor 2016-ban Sebestyénék reggeli műsora megszűnt a Class FM-en, a Rádió1-hez igazoltak át. Az új frekvencián a Morning Show-t átkeresztelték Reggeli Show-nak, és a régi logót sem használhatták tovább a rádiósok, mivel Hanzel Henrik elvileg Sebestyén Balázs tudta nélkül eladta a műsor nevét és emblémáját a Class FM akkori tulajdonosának, az amerikai Michael McNuttnak. A bírósági per tárgya az volt, hogy az üzletember valóban Sebestyén Balázsék tudomás nélkül vitte-e végbe az üzletet. 

Bár a Kúria végzését még nem foglalták írásba, Hanzel Henrik jogi képviselőjének köszönhetően már tudja, mi áll majd benne. 

Az én jogi képviseletemet ellátó S. B. G. K. ügyvédi iroda jogi képviselője, a Kúria iktatójában látott dokumentum alapján tájékoztatott engem, hogy a Kúria helybenhagyta a korábbi első és a már jogerős másodfokú döntést. A döntés a mi igazunkat támasztja alá. Boldog vagyok, hogy lezárult ez a fájdalmas és hosszú időszak

- nyilatkozta Hanzel Henrik, hozzátéve, hogy keserédes ez a győzelem, ugyanis lehet, hogy a pert megnyerte, de egy barátot elveszített. 

A Blikk megkereste Sebestyén Balázst is, aki óvatosabban fogalmazott. Mint mondta, mivel a bírósági végzés még nem érkezett meg írásban, nem tudhatja, milyen döntés született. Ugyanakkor volt üzlettársáról nincs valami jó véleménnyel. 

A komplett szakma, a reggeli stábunk és akik vele dolgoztak, pontosan tudják, milyen ember: olyan, akit érdemes messzire elkerülni, mert előbb-utóbb megégeti magát vele az ember. Igazából nagyon sajnálom őt, megszerzett egy nevet, a Morning show-t, odalett a becsülete, ráadásul ahhoz már nincs elég esze, hogy használni tudja, hiszen egy név tartalom nélkül semmit nem ér

- mondta Sebestyén Balázs.