Blake Bivens, az amerikai Tampa Bay Rays baseballcsapatának dobójátékosa a reptéren, Facebook-oldalának hírfolyamáról tudta meg, hogy szinte az egész családját, a feleségét, a kisfiát és az anyósát is megölték, számolt be a sokkoló hírről a People. A tavaly augusztusban történt gyilkosság indítékairól a mai napig nincsenek információk, a tárgyalás jövő héten kezdődik.

A férfi éppen csapattársaival együtt tartott haza Tennesseeből, amikor szembesült a sokkoló hírrel. A  gép indulása miatt reggel mindannyian korán keltek, de amikor a férfi a szokásostól eltérő módon reggel nem kapott üzenetet feleségétől, a 25 éves Emilytől, akitől volt egy 14 hónapos kisfia, Cullen, Bivens már érezte, hogy valami nincs rendben a családjával. 

Még mielőtt elhagyta volna a szállását, a Facebook-oldalán akadt rá a hírre is, hogy a rendőrség keresi sógorát, felesége 19 éves öccsét. Bivens azonnal felhívta szüleit, hogy további részleteket tudjon meg az ügyről, de ők nem tudtak neki új információval szolgálni. A reptéren olvasta el azt a hírt, melyben arról számoltak be, hogy elhunyt két nő és egy kisgyerek Virginiában. Bivens egyből kitalálta, hogy csakis az ő családjáról lehet szó.

Abban a percben, hogy elolvastam a hírt, hangosan felkiáltottam a repülő közepén.  [...] Nem hittem el, hogy ez történik, teljesen sokkos állapotba kerültem, egy ideig csak reszkettem. (...) Úgy tűnt, a repülőút sosem akar véget érni.

Miután landolt a gépe, szülei már várták őt, 30 percig megszólalni sem tudtak, csak sírva ölelték egymást.

Azóta tudni  lehet, hogy Bivens feleségét, gyerekét és felesége anyját szerelme 19 éves testvére, Matthew Bernard ölte meg: lelőtte őket. A férfit a rendőrség üldözőbe vette, végül meztelenül kapták el és tartóztatták le. Bár a gyilkosság tavaly augusztus végén történt, a vádlott tárgyalása csak jövő héten kezdődik meg. 

A gyászoló apa és férj számára az volt a legnehezebb pillanat a gyászhír után, amikor bement kisfia szobájába, és rájött, hogy már soha többé nem láthatja őt élve.

Borítóképünk illusztráció.