Cynthia és Dennis Perkins egy olyan házaspár voltak, akiktől az ember általában senkit sem féltene: a most 35 éves nő egy Louisiana állambéli középiskolában tanított, 44 éves férje pedig egy ideig seriffhelyettes volt. Az Advocate nevű jogi szaklap cikke szerint viszont az elmúlt években visszataszító bűncselekmények sorát követték el, ezért most előzetesben várják, hogy ügyeiket tárgyalni kezdjék. 

A Westside Junior High Schoolba járó több diák szülei tettek ellenük feljelentést, így derült ki, hogy a nő valószínűleg a férfi spermájával szennyezett cupcake-eket adott a középiskolásoknak. 2018 óta ez volt a negyedik alkalom, hogy ilyesmivel gyanúsítják a párt. Októberi letartóztatásukkor többek közt nemi erőszakkal, szexuális bántalmazással, tiltott szerekkel való visszaéléssel, közszeméremsértéssel és gyermekpornográfia előállításával vádolták meg őket. Egyelőre nem tisztázott, hogy ezek után hogyan úszhatták meg egyrészt szabadlábon, másrészt miként kaphatták  vissza az állásaikat.

A feljelentésben az egyik szülő azt állítja, lánya nemcsak hogy evett a szennyezett süteményből, a tanár obszcén képeket mutogatott neki, illetve magát a gyereket is lefotózta, levideózta. Egy másik családot a történtek miatt maga alá temetett a depresszió, pillanatnyilag munkanélküliek. Egy másik anya és gyermeke ugyancsak pszichés panaszokról és álmatlanságról számoltak be. (A feljelentéstől függetlenül Dennis ellen egy külön eljárás is folyik, állat szexuális bántalmazása miatt - ott van ilyen jogi kategória).  Ebben a cikkben  megtalálható a teljes vádirat (angolul). Mint a videós riportban is elhangzik, van áldozat, akit szexuális szerepjátékba vontak be.

Az áldozatok egyöntetűen azt állítják, a Livingston megyei oktatási hivatal egyáltalán nem foglalkozott a panaszaikkal, ők azonban a korábbi feljelentéseknél azt közölték, hogy nem történt ilyesmi, viszont már a feltételezés is felháborító és rágalom. Ugyanakkor múlt ősszel a rendőrség kapott egy helytállónak bizonyult fülest, amely szerint előkerült egy fotó a párról, amelyen egy kiskorú társaságában láthatók, meztelenül. 

Letartóztatásuk előtt a nő már 2016 óta tanított az iskolában, a férfi 2002 óta volt a sheriffi hivatal alkalmazottja, és a SWAT team vezetője. Óvadékot nem állapítottak meg, tárgyalásuk dátumát még nem tűzték ki. 

(via PerezHilton)