Petics Kristof

Petics Kristóf nemrég írt alá egy szerződést, fellépésekre készült

2020.05.26. 08:47

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, holtan találták Petics Kristófot vasárnap Újfehértón, egy tóban. Az X-Faktor 2016-os évadának versenyzőjének édesapja a Blikknek nyilatkozott a tragédiáról, elmondva, fia múlt hét szerdán írt alá egy szerződést, több szereplése lett volna a közeljövőben, boldog és tettre kész volt.

Szeretnénk gyászolni, ezért kérünk mindenkit, hogy ezt tartsák tiszteletben. Azokat is, akik nem szerették őt, arra kérem, ne gyűlöljék többé, engedjék békében nyugodni.

(Petics Kristóf a 2016-os X-Faktor idején egy szórakozóhelyen szóváltásba került egy őt kritizálóval, összeverekedtek, és Petics nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket okozott a másiknak, ezért kizárták a tehetségkutató versenyből.) 

Mindig azt mondta, ha valami baj történik vele, ne sírjunk azért, hogy elment, örüljünk annak, hogy élt

- nyilatkozta egyik barátja, Balázs.

Petics halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok, egyesek azt mondják a fiú a tó körül pihenni szokott, más arról beszélt, hogy a várható fellépésekre edzett, futni járt. 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a tragédia körülményeit.

Az elsődleges adatok szerint idegenkezűségre, bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel. Az üggyel kapcsolatban bővebb tájékoztatást egyelőre nem adhatunk

– írta a kapitányság sajtóosztálya a Ripost kérdéseire válaszolva.