Két hete írtunk arról, hogy holtan találták az Alkonyatból ismert Gregory Tyree Boyce-ot és barátnőjét Las vegasi lakásukban. A Daily Mail most részletesen tárgyalta az ügyet.

A párra Boyce lakótársa talált rá. A férfi elmondása szerint 48 órával a tragédia előtt még élve látta a színészt és barátnőjét, az lett számára gyanús, hogy a hálószobájuk ajtaja zárva volt, és már hosszú órák óta nem hallott felőlük. Eleinte azt gondolta, hogy elmentek valahová, de amikor észrevette, hogy a kocsijuk a ház előtt áll, bekopogott a szobába. Nem kapott választ, a zárban pedig el volt fordítva a kulcs, így a 33 éves férfi betörte az ajtót.

A beszámoló szerint Boyce és Adepoju meztelenül feküdtek, körülöttük pedig fehér por, egy szívószál és egy műanyag kártya volt. A kiérkező nyomozók nem találtak dulakodásra utaló nyomot, a szoba rendezett volt. Később kiderült, hogy a holttestek mellett talált anyag kokain volt, emellett a vizsgálatok alapján fentanilt is fogyasztottak, ami egy kábító hatású fájdalomcsillapító.

Halálukkal a pár mindkét tagja félárván hagyott egy-egy gyermeket, ugyanis a színésznek volt egy tízéves lánya, a barátnőjének pedig egy kisfia az előző kapcsolatából.

Részvétünk a családnak.