Élete 55. évében, öngyilkosság következtében elhunyt Steve Bing producer, filantróp. Ugyan hivatalosan nem erősítették meg ezt a tényt, külföldi lapértesülések szerint a férfi levetette magát egy épület tetejéről Kaliforniában - írja az E! Online.

Azt, hogy Bing miért vetett véget az életének, egyelőre nem tudni, egyes lapok arról értekeztek, hogy a producer depresszióval küzdött, ami végül legyőzte őt – állítólag elviselhetetlennek érezte a koronavírus miatti karantént, az emberi kontaktus hiányát. (Ha vannak olyan ismerősei, akik hasonló veszélyben lehetnek, figyeljen rájuk!)

Bingnek két gyereke van: Elizabeth Hurley-vel közös fia, Damian, illetve lánya, Kira Bonder, akinek édesanyja Lisa Bonder teniszezőnő.

A producer nevéhez egyébként olyan alkotások fűződtek, mint Rock the Kashbah, a Hotel Noir vagy a Marley című filmek. 18 éves korában, örökségként jutott hatalmas vagyonához, amelyből számtalan produkció elkészítését támogatta, és alapítványokat is rendszeresen részesített. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.