Naya Riveráról 2016-ban jelent meg utoljára cikkünk, amelyben arról értekeztünk, hogyan jutott el a színésznő és későbbi férje, Ryan Dorsay egy titkolt abortusztól a házasságig és a közös gyermekig. Rivera az utóbbi években szakmailag kevésbé volt aktív, legtöbb idejét a kisfiával, Josey Hollis Dorsey-val töltötte. A napokban viszont, úgy tűnik, tragédia sújtotta a családját.

A venturai rendőrség Twitter-bejegyzéseiből ugyanis kiderült, hogy július 9-én nagy erőkkel kezdték el keresni a 33 éves színésznőt, miután hajóútra indult a kisfiával, de végül a gyereket egyedül találták a fedélzeten. A négy éves Josey Hollis elmondta a nyomozóknak, hogy az édesanyja úszni indult, de nem tért vissza hozzá a hajóra.

Rivera a kaliforniai Lake Pirunál bérelte a hajót, a parkolóban pedig az autóját is megtalálták. A beszámolók alapján a kisfiú viselt mentőmellényt, a színésznő viszont valószínűleg nem.

A rendőrség jelenleg nagy erőkkel kutat Rivera után, helikoptert, drónokat és búvárcsoportokat is bevetettek – szúrta ki a Variety.

A színésznő egyébként az utóbbi napokban lelkesen posztolt az Instagramjára, utolsó bejegyzésén kisfiával látható, a fotó mellé pedig azt írta:

Csak mi ketten