Tamar Braxton egy amerikai énekesnő-realitysztár, aki eredetileg annak kapcsán lett ismert, hogy a nővére Toni Braxton énekesnő, akitől az Un-Break My Heart című dalt biztos ön is ismeri. Tamar Braxton énekesnőként nem ért el olyan sikereket, mint a testvére, de különböző realitykben a képernyőn van régóta, tavaly ő nyerte meg a Celebrity Big Brother című celebes valóságshow amerikai verzióját.

A 43 éves hírességhez csütörtök éjjel kihívták a mentőket Los Angeles központjában a Ritz Carlton hotelbe, miután eszméletlenül találta meg őt a szállodai szobában élettársa, David Adefeso. A férfi mondta a kiérkező mentősöknek, hogy lehet, hogy Tamar Braxton gyógyszereket vett be és ivott rá, ugyanis aznap korábban öngyilkossággal fenyegetőzött. Az énekesnő-tévésztár nagyon feldúltnak tűnt, de búcsúlevelet nem hagyott hátra.

Tamar Braxtont gyógyszertúladagolás gyanújával azonnal kórházba szállították, ahol folyamatos megfigyelés alatt tartják. Nincs életveszélyben, de továbbra sem tér magához. Az E-Online-nak azt mondta egy forrás, hogy Tamar Braxton számára különösen nagy kihívás volt a karanténidőszak, így az utóbbi hónapok megnehezítették az útját a mentális jóllét felé. Braxton új realityjének premierdátumát most jelentette be a WE TV nevű csatorna, akik az alábbi posztban kívánnak gyógyulást Braxtonnak. Az énekesnőnek egy hét éves fia van egy korábbi házasságból.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.