Naked Athena, azaz Meztelen Athena néven emlegetik az alábbi felvételen látható nőt, aki az Oregon államban lévő Portlandben egy tüntetésen a múlt hétvégén teljesen meztelenül állt ki a rendőrök elé.

Sőt, nemhogy kiállt: jógapózokat mutatott be a rendőrök felé fordulva. Portlandben egyébként a George Floyd meggyilkolása miatt kezdődött tüntetéssorozat azóta is zajlik, minden nap tartanak egy demonstrációt a rendőrségi brutalitás ellen tiltakozva. Naked Athena egy igen látványos módját választotta a tüntetésnek.

Az egyik twitterező az alábbi képet tartja a legerősebbnek a nőről készült fotók közül.

Naked Athena fotóit/történetét először Donovan Farley újságíró osztotta meg a Twitterén, ahonnan a téma természetesen gyorsan elkezdett terjedni, sok más twitterező, illetve a lapok is átvették – én például történetesen a Daily Starnál találtam meg, amikor valami teljesen mást kerestem.

A tüntetés feloszlatására utasított rendőrök kilőttek néhány irritáló anyagot tartalmazó lövedéket a mindössze sapkát és maszkot viselő nő elé, akit egy férfitüntető egy pajzzsal próbált védeni. Naked Athena azonban kiállt jógázni a rendőrök elé, akik végül odébbvonultak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
És akkor a tüntetés kellős közepén egy nő elkezdett meztelenül jógázni

A Twitteren és a sajtóban Meztelen Athenaként emlegetik a portlandi nőt, aki mindössze sapkát és maszkot viselve állt a rendőrök elé. Fotók-videó itt!

95 · Jul 23, 2020 11:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments