Josh Cartu nevét két dolog miatt ismerheti. Egyrészt 2014-ben Budapesten karambolozott a Batmobiljával, mert hogy az is volt neki. Emellett a 41 éves kanadai férfi a közelmúltig rendszeresen posztolt arról az Instagramjára, milyen előkelő életet él. Annyi luxusautója van, hogy összeszámolni is nehéz, emellett pedig előszeretettel fogyasztotta a magyar szépségkirálynőket is

Most úgy tűnik, vége ennek az életvitelnek.

A férfi és három fivére ugyanis lebuktak – kiderült, hogy a millióikat csalással szerezték. A The Drive információ szerint a Cartu-testvérek különböző cégeket alapítottak, majd befektetőket kerestek, akiket szántszándékkal megkárosítottak. Jelenleg eljárás folyik ellenük, ugyanis legalább 165 millió dollárt csaltak ki az ügyfeleiktől, akiket izraeli székhelyű call centereken keresztül értek el 2013 és 2018 között.

Ugyan Josh Cartu korábban szenvtelenül szórta tele az Instagramját a luxuséletének minden aspektusával, február óta nem tett közzé semmit. A lap szerint ez azért van, mert a nyomozás már hosszú hónapok óta tarthat, a cikk írója úgy véli, a profil hamarosan eltűnik majd az Instagramról – az Index májusban meg is írta, hogy a férfi ellen eljárás indult, bár akkor 233 millió kanadai dollárról szóltak a hírek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Merry Christmas everyone!

Josh Cartu (@jcartu) által megosztott bejegyzés,

Ami a férfi luxuskocsijait illeti, a The Drive arról is beszámolt, hogy a hatóságok aukcióra bocsátották őket. Cartu jelenleg Budapesten lakik, a cikk viszont egyértelműen arra céloz, hogy már nem sokáig, valahová ki fogják adni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
165 millió dolláros csalással vádolják a magyar szépségkirálynőkért is rajongó Josh Cartut

A Budapesten luxusautókkal furikázó, 41 éves férfi és testvérei szándékosan károsítottak meg befektetőket.

30 · Sep 22, 2020 12:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments