Azt írja az E!Online, hogy egy Marc McWilliams nevű férfi, aki korábban biztonsági őrként dolgozott a Kardashian-klánnak, beperelte Kris Jennert (minden Kardashian-Jennerek anyja és menedzsere) és Khloé Kardashiant, többek közt mert úgy közeledtek hozzá szexuálisan, hogy ő azt nem kívánta. Kártérítést követel a cégtől is, amelynél dolgozott, mert állítja, munkajogi sérelme esett.

A periratokból a lap azt hüvelyezte ki, hogy McWilliams szerint Jenner nem működött együtt vele, viszont zaklatta, munka közben nem hagyott neki lehetőséget étkezni, amikor pedig mindezt sérelmezte, bosszút állt rajta: addig-addig panaszkodott rá a munkaadóinál, hogy azok végül kirúgták.

Marty Singer, a két nő ügyvédje azt mondja, mindketten tagadják a vádakat, amelyeknek semmilyen alapja sincsen. „Kris kategorikusan tagadja, hogy valaha is illetlen módon közelített volna Marc McWilliamshez. A biztonsági őr a házon kívül dolgozott, és be sem tette a lábát Kris házába.” Amint az eljárásnak vége, a két nő ellenpert indít rágalmazásért. A biztonsági cég még kivár. McWilliams ügyvédje azt mondta az E!-nek, hogy a panaszuk tényeken és bizonyítékokon alapszik. A cégük nem vállal el kétes ügyeket, és sértőnek találják, ha az egészet annyival akarják elintézni, hogy összejátszanak valakivel, aki hamis vádakat terjeszt.