Kétszer élt túl szexuális erőszakot Laskai Lili, azaz Lil G, a Petőfi Sándor című szám 18 éves rappere

2021.01.27. 09:05 Módosítva: 2021.01.27. 09:18

A Petőfi Sándor című szám minden idők egyik legnézettebb magyar zenei videója a YouTube-on, a 2018 márciusában feltöltött klip 32 millió megtekintésnél jár. A dal egyik előadója Lil G, azaz Laskai Lili rapper, aki jelenleg 18 éves, és aki Lakatos Levente Instagramján szerepelt egy élő közvetítésben, amit alább lehet megnézni. A beszélgetésben szóba kerülnek a kábítószerek és a nemi erőszak is.

Laskai Lili arról beszél az interjúban, hogy édesapja kiskorában elhagyta a családot, és hogy fiatalon megismerte a drogokat. Még csak 15 éves volt, amikor először szexuális jellegű támadás érte egy buliban, a WC-ben. Ezt a traumát évek alatt fel tudta dolgozni, de azóta még egyszer hasonló helyzetbe került, ezúttal egy autóban. A rapper erről a Blikknek többek között a következőket mondta:

próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel, lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból.

Laskai Lili azt mondja, nem mert az eset után segítséget kérni a rendőrségtől, pedig tudja, ezt kellett volna tennie, és mindenkit bátorít, hogy ezt tegye, ha bajba kerül. A fiatal zenésznek több öngyilkossági kísérlete volt már, a legutóbbi most decemberben, de azt mondja, most stabil párkapcsolatban van, két-három éven belül gyereket szeretne.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kétszer élt túl szexuális erőszakot Laskai Lili, azaz Lil G, a Petőfi Sándor című szám 18 éves rappere

A fiatal rappert először 15 évesen támadták meg egy buliban, a WC-ben. Több öngyilkossági kísérlete is volt, a legutóbb decemberben.

29 · Jan 27, 2021 09:05am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments