Michael Goodenough egy 73 éves, brit nyugdíjas Coventryből, akire a Yahoo News tudósítása szerint most szabtak ki 15 hónap szabadságvesztést  egy 2019-es baleset okozása miatt. (A fenti borítóképen nem ő látható, az csak egy illusztráció.)

A sztori gyökerei 1994-ig nyúlnak vissza. Goodenough-ék 30 éve élnek mostani szomszédjuk mellett, de 1994-ben vesztek össze a mellettük lakó Michelle Palmerrel, amikor a nő egy falat építtetett a két ingatlan közé. Tavalyelőtt egy alkalommal a szomszéd fia érkezett volna egy nagyobb járművel, de az alábbi képen látható Goodenough direkt elállta az utat az autójával, erre Palmer elkezdte őt videózni a telefonjával.

A három gyereket felnevelt férfi ekkor dühödött fel annyira, hogy elkezdett tolatni a szomszédja felé, hogy elgázolja. Goodenough nem vette észre azonban, hogy közben kijött a házból a felesége is, és miközben a kocsival tolatott, nem Palmert ütötte el, hanem a saját nejét, aki elesett, majd az autó át is haladt rajta. Mrs. Goodenough-nak egy csigolyája és a lapockája törött el, a férj a baleset után közvetlenül kiszállt a járműből és beszaladt a házba, így a szomszédra maradt, hogy a saját férje által elgázolt, törött gerincű asszonyt segítse és kihívja a mentőket.