Page Six birtokába jutot bírósági dokumentumok szerint Ariana Grande attól retteg, hogy az egyik férfirajongója előbb vagy utóbb az életére tör. Az illető ugyanis néhány héttel ezelőtt a Los Angeles-i otthona előtt támadta le az énekesnőt: egy vadászkéssel késsel hadonászott és fenyegetőzött.

Grande úgy véli, az  Aharon Brown  nevű fiatalember, akit bár nemrégiben letartóztattak, nem fogja ennyiben hagyni a dolgot. S mint az korábban kiderült, nem csak az énekesnő, de a hasonmásai is halálos fenyegetéseket kapnak.

Az, hogy Brown az elmúlt fél év során rendszeresen az otthonomnál ólálkodik, megrémiszt engem. A fenyegetései alapján jogosan rettegek attól, hogy sem én, sem pedig a családom nincsen biztonságban. Távoltartási végzés nélkül Brown továbbra is az otthonomnál ólálkodna, és megpróbálna bántani vagy megölni engem, vagy a rokonaimat.

– magyarázta az énekesnő a Los Angeles-i bíróságon. Grande kiemelte, soha nem hozta nyilvánosságra, hol él, az pedig, hogy ezt a zaklatójának sikerült kiderítenie, halálra rémíti.

Eleinte csak elvétve vettem őt észre a házamnál, de aztán egyre gyakrabban jött. Most már majdnem minden nap itt van, néha napjában többször is kint várakozik. 

– tért ki a részletekre Grande, aki hozzátette: Brown szeptember 9-én délután a férfit a biztonságiak fékezték meg, ám késő este visszament a házhoz. Akkor már a vadászkés is nála volt.

Az énekesnő és az ügyvédje azt mondja, Brown – Grandére – utalva azt ordibálta:

Meg foglak ölni!

A férfit ezt követően a rendőrök őrizetbe vették. A TMZ szerint azóta is őrizetben van.