Rejtélyes e-maillel bizonyítaná B. László, hogy nem ő ölte meg Novozánszki Fannit.

Az egykori valóságshow-szereplő rejtélyes gyilkossági ügye tovább folytatódik; ma a tárgyalóteremben kérdezték ki a szakembereket, akikhez a VV Fanni-ügy vádlottja, B. László és ügyvédje számos keresztkérdést szegezett. A tárgyalás végén azonban nagy megdöbbenést okozott egy titokzatos e-mail: kiderült, hogy

valaki 2017. december 3-án egy rejtélyes levelet küldött fanni e-mail címéről.

Az üzenetet egy, Fanni vezetéknevéhez kísértetiesen hasonlító címre küldték egy bizonyos Péternek, az e-mailben egy telefonszám is fel volt tüntetve – írja a Bors.

A lap tudósítása szerint dr. Farkas Gabriella bírónő ezt hallva teljesen ledöbbent, s rákérdezett Szamosi Csaba ügygazdánál, hogy az üzenetben feltüntetett telefonszámot felhívták-e korábban. Szamositól nemleges választ kapott. A bírónő ekkor rákérdezett arra is, hogy nem kellett-e volna esetleg alaposan megvizsgálni minden apró nyomot, tekintve, hogy az ügyre és az áldozat felkutatására már több száz milliót szántak.

B. László arra utal, hogy Novozánszki Fanni tevékenységével életjeleket adott

– jelentette ki Bors szerint dr. Farkas Gabriella bírónő. Bár ezt hallva B. László bólintással helyeselt, Szamosi Csaba ügygazda azzal védekezett, hogy:

Mindent megtettünk, hogy megtudjuk, él-e vagy halott-e Novozánszki Fanni. Minden technikai részletet igyekeztünk leírni

– emelte ki Szamosi, hozzátéve, nincs semmi, azt sugallná, hogy az e-maillel az egykori valóságshow-szereplő életjeleket adott volna magáról.

Mint ismert, a vádirat szerint B. László az eszméletlen vagy már halott Novozánszki Fannival 2017. novemberében Siófokra hajtott, ahol néhány órát aludt. Nem sokkal később autóba szállt, és – feltehetőleg Szalkszentmártonnál – a Dunába dobta a lány holttestét, amely mind a mai napig nem került elő. A férfi négy éve határozottan kitart amellett, hogy még élt a lány, amikor a kocsihoz cipelte; később két ismeretlen férfinak adta át. Az ügyben januárban várható ítélethirdetés.