18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

shutterstock 1672198426

Forgatás közben erőszakolta meg a világsztár a bájos színésznőt

2022.01.27. 17:15 Módosítva: 2022.01.27. 17:29

Többen is szexuális zaklatással és lelki bántalmazással vádolták meg a közelmúltban Marylin Mansont, akiről elsőként az énekes egykori jegyese, Evan Rachel Wood robbantott ki botrányt.

Wood már tavaly nyilvánosság elé állt a történetével, miszerint Manson évekig bántalmazta őt szexuálisan. Az 53 éves énekes és a 33 esztendős színésznő 2007-ben talált egymásra, 2010-ben jegyben is jártak egy rövid ideig.

A bántalmazóm neve Brian Warner, akit a világ Marilyn Manson néven ismer. Tinédzser koromtól volt velem kapcsolatban. Agymosás és manipuláció áldozata voltam, évekig szörnyűségesen bántalmazott

– írta akkor egy Instagram-bejegyzésben Wood, amit követően további három nő is érzelmi és fizikai bántalmazással vádolta meg nyilvánosan a sztárt.

A botrány kirobbanását követően a Loma Vista Recordings nevű lemezkiadó szerződést bontott Mansonnal, ezzel megszüntetve az előadó új albumának promócióját és ellehetetlenítve a jövőbeni közös munkát.

A por máig nem ülepedett le, ugyanis Wood a napokban debütáló Phoenix Rising című dokumentumfilmben ismét felszakította a sebeket. Ezúttal részletekbe menően számolt be arról, miként bánt vele Manson a kapcsolatuk alatt. Egy alkalommal például a Heart-Shaped Glasses című dal videóklipjének forgatása közben, kamerák előtt erőszakolta meg.

Megbeszéltünk egy szimulált szexjelenetet, de amint a kamerák forogtak, ő elkezdett igaziból behatolni. Ebbe soha nem egyeztem bele. Profi színésznő vagyok, egész életemben ezt csináltam; soha életemben nem voltam még ilyen amatőr forgatáson, egészen addig a napig

– idézte fel a legtraumatikusabb élményét Wood egy, a People magazinnak adott interjúban.

(life.hu)