Egy egyszerre megrázó és sokat mutató bejegyzéssel jelentkezett a közösségi oldalán az egyik legkeresettebb magyar modell, Pillmann Lívia. A várgesztesi szépség hátborzongató baleseten van túl: leesett egy tetőről, és egy kaktuszra zuhant. A bal kezét szó szerint átfúrta egy méretes tüske.

Az Egyesült Államokban élő magyar modell egy fenékvillantós fotó alatt vallott arról, min ment keresztül. Mint kiderült, a baleset Mexikóban történt. 

Hét éjszakát töltöttem a cedars-sinai kórházban. Sürgősségi műtétet hajtottak végre rajtam, miután leestem egy tetőről Mexikóban – egyenesen egy kaktuszba. Még mielőtt megkérdeznétek: teljesen józan voltam. A kaktusz átszúrta a tenyeremet, 

és szó szerint a másik oldalon jött ki a bőröm alól. Mexikóban műtöttek meg, ami nem igazán volt sikeres: csúnya fertőzést kaptam. Mindenkit arra kérek, hogy a saját érdekében ne menjen mexikói kórházba, a saját bőrömön tapasztaltam meg, milyenek

– mesélte Pillmann a 2020 októberében történt balesettel kapcsolatban.

A bajt az okozta, hogy az orvosok nem vették észre, hogy egy 2 centis tüske fúródott a modell húsába.

Pillmann végül egy kaliforniai kórházba ment, ahol újra megműtötték. Ott helyrehozták, amit a mexikói orvosok elrontottak.

Egy korábbi bejegyzésében azt írta, akár a kezét is elveszthette volna. A modell a vérző végtagját és a tüskét is megmutatta.

Azért posztoltam ezeket a képeket, mert néha sz.r dolgok is történnek, de ezek után össze kell szednünk magunkat, mert az élet megy tovább. Nem maradhatunk áldozatok, nem agyalhatunk folyton azon, miért éppen velünk történtek bizonyos dolgok

– fogalmazott a modell. Arra is kitért, hogy bár rengetegen kritizálják, ő igyekszik önmagát adni a közösségi oldalain, hiszen szeretne őszinte lenni a követőivel. Mint írja, még ezt a rossz élményt is képes volt bizonyos szempontból pozitívan megélni. Amikor az egyik barátja meglátogatta őt a kórházban, lőtt is magáról pár szexi képet. Merthogy ő a legrosszabb pillanatokban is igyekszik a lehető legpozitívabb lenni – figyelt fel rá a Blikk.