Egy kórházban készült fotóval tudatta a közösségi oldalán Nagy Alexandra, hogy csütörtökön autóbalesetet szenvedett. A Barátok közt színésznőjének autójába fékezés nélkül rohantak bele, s csak a szerencsén múlt, hogy nem szerzett komolyabb sérüléseket.

Azt is elárulta, hogy többen is a segítségére siettek.

„Tegnap autóbalestem volt. Egy kereszteződésben várakoztam elsőbbséget adva a szemből egyenesen haladónak, hogy mögötte balra kanyarodhassak majd, de a mögöttem haladó autó fékezés nélkül a kocsimba szállt.

Anyukámmal beszéltem éppen telefonon (kihangosítón) arról, hogy mindjárt hazaérek. A visszapillantóban megláttam a túl gyorsan közelítő járművet és már csak annyi időm maradt, hogy kinyögjem, »de most nekem jönnek!« – majd csattanás! Természetesen a telefon elrepült, ahogy minden más is a kocsiban.

El nem tudom képzelni Drága Anyukám mit érezhetett míg újra nem hívtam, hogy jól vagyok. Mert köszönöm, JÓL VAGYOK! Azért vagyok jól, mert minden szörnyűség ellenére a Világ gyönyörű hely és az emberek csodálatosak benne! MÁSODPERCEK telhettek el, én még magamhoz sem tértem az ijedtségtől, csak remegő kézzel markoltam a kormányt és kapkodtam a levegőt, mikor már

HÁROM autós is megállt, hogy segítsen. Az első, aki rám nyitotta az ajtót és megkérdezte megsérültem-e, bár nem volt szolgálatban, de egy RENDŐRNŐ volt, a második pedig egy NŐVÉR, még a munkaruhájában. Igen, itt megjegyezhetjük, hogy látszólag én vagyok a világ legszerencsésebb szerencsétlenje, karambolozok, de pont akkor, pont Ők járnak arra.

(meg egy tréler – erről mondjuk azt hallottam, hogy nem mindig véletlen, de én akkor is köszönöm neki) És igazából, ez nem a szerencséről szól, vagy rólam, hanem ezekről az emberekről, akiknek a nevét sem tudom, de mégis biztos vagyok benne, hogy nem csak most és nem csak nekem álltak/állnak meg segíteni! Bennük ILYEN SZÍV ver!! 

– mesélte a közösségi oldalán Nagy.