Már több mint két és fél éve annak, hogy Kobe Bryant profi kosárlabdázó, valamint 13 éves lánya, és további hét ember életét vesztette egy helikopterbalesetben. Mint kiderült, a halottakról több felvétel is készült, mely teljesen kiakasztotta a sportoló özvegyét.

Vanessa Bryant pert indított Los Angeles megyei tisztviselők, a helyszínre kiérkező rendőrök és tűzoltók ellen, amiért a baleset helyszínén képeket készítettek, majd azokat egymásnak küldözgették az interneten. A nő szerint a fotók közzététele miatt érzelmi károk érték, ezért is fordult a bírósághoz. Az özvegy állítása szerint félelemben él, szinte retteg, hogy a közösségi oldalakon felbukkannak a halott férjéről és kislányáról készült felvételek.

Soha nem akarom látni ezeket a felvételeket. Úgy akarok emlékezni a férjemre és a lányomra, amilyenek voltak. (...) Megkértem a seriffet arra, hogy ha nem tudja visszahozni a férjemet és a lányomat, akkor legalább arra ügyeljen, hogy senki ne fényképezze le őket abban az állapotban. Kértem, hogy biztosítsa a területet, és azt mondta, így lesz, megteszi. Mégsem tette, a fotók ugyanis nyilvánosságra kerültek

– tette hozzá Vanessa. Egy noewalki bár vendége, Raphael Mendez Jr. szintén beszélt a bíróságon, hogy segítse a sportoló feleségének ügyét. Mint mondta, ő is látta a fotókat a lefejezett holttestekről, amikor a seriff helyettesei körbe mutogatták azokat a bárban. Az özvegy vallomásával a tárgyalás véget ért, a per folytatódik.

Forrás: Femcafe