A vád szerint Devin Ratray még 2017-ben követett el szexuális visszaélést.

A színész a Reszkessetek betörők! című filmben Kevin undok és kissé agresszív bátyját, Buzzt alakította. A new york-i hatóságok most egy 2017-es nemi erőszak vádjában nyomoznak ismét ellene, miután tavaly decemberben újra a rendőrség látókörébe került, akkor családon belüli erőszak vádjával. 

Az egykori gyereksztárt még 5 évvel ezelőtt jelentette fel Lisa Smith szexuális visszaélés miatt, ám akkor a férfi ártatlannak vallotta magát és az ügyet ejtették. A nő azonban nemrég a hírekben találkozott ismét a férfi arcával, miután 2021 végén többszöri családi erőszak miatt letartóztatták. A történtek arra sarkallták a fiatal nőt, hogy egy jogsegélyszolgálat segítségével újra megnyissák az aktáját. 

Az egykori áldozat azt nyilatkozta a CNN-nek, hogy 5 évvel ezelőtt teljességgel megdöbbentette őt a hatóságok közönye. Beszámolt arról az éjszakáról is, amikor állítólag Ratray megerőszakolta. A nő baráti körével italozott, majd felmentek a Reszkessetek betörők! sztárjának otthonába. Úgy véli, a lakásban elkábították egy Ratray által készített itallal.

Emlékszem, hogy felébredtem, és nem tudtam mozdulni. Nem igazán tudtam kinyitni a szemem, de hallottam és éreztem, mi történik. Tudtam, hogy a másik két ember már nincs ott, és a kanapén vagyok

– nyilatkozta a nő a csatorna riporterének. A családi erőszak ügyében Devin Ratray októberben áll bíróság elé. A nemi erőszak vádját továbbra is tagadja.

(Borítókép: David Ratray. Fotó: John Parra/Getty Images)