Meghozta ítéletét a bíróság L.L. Junior elgázolt kisfiának ügyében szeptember 14-én szerdán. Dávidka 2019 nyár végén szaladt ki az úttestre, akkor ütötte el őt egy szabályosan közlekedő autós.

Az ügyben újabb tanúk meghallgatásával folytatták a tárgyalássorozatot ma reggel. A kisfiú édesanyját, Hopp Csillát is ismételten beidézték, ugyanis a tanúk egy része szerint Dávidka csak Hopp barátnője, P. Carmen Olívia mellett állt, mielőtt az úttestre rohant volna. Ezzel szemben az édesanya többször is azt állította, hogy kisfia közte és Carmen között állt a tragikus percek előtt.

Mint ismert, a kisfiú a bátyjával, édesanyjukkal és annak barátnőjével tartott hazafelé egy nyár végi rendezvényről Zuglóban, 2019-ben. A Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél a piros jelzés ellenére kiszaladt a zebrára, ott érte a vég. A baleset miatt először az anyukát, Hopp Csillát, valamint annak barátnőjét, P. Carmen Olíviát egyaránt vádolták, később azonban már csak P. Carmen ült a vádlottak padján, több vallomás szerint ugyanis rá volt bízva Dávidka, miután egyszer már megpróbált kiszaladni az útra. Ezt az állítást P. Carmen tagadta. 

Az eltérő vallomások miatt Hoppnak újra át kellett élnie a történteket, ugyanis egy helyszíni szemlén a hatóságok újramodellezték a tragédiát. Ez teljesen összetörte az édesanyát, aki mindennek ellenére mindvégig kiállt barátnője mellett és azon volt, hogy tisztázza őt a bíróságon. Igyekezete sikerrel zárult, 

a bíróság ugyanis bűncselekmény hiányában felmentette Carment a gondatlanságból elkövetett emberölés vádja alól.

(Blikk)