Ritka és hátborzongató felvételek kerültek elő arról a lakásról, ahol a hírhedt sorozatgyilkos, Jeffrey Dahmer 1978-tól egészen 1991-ig kegyetlenkedett áldozataival.

Múlt héten debütált a Netflixen a Dahmer – Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori című true crime sorozat, amely a tizenhét férfi haláláért felelős gyilkos, Jeffrey Dahmer történetét dolgozza fel. A felkavaró széria, melynek címszereplőjét az Amerikai Horror Storyból is ismert Evan Peters alakítja, hatalmas érdeklődést váltott ki az emberekből még úgy is, hogy holttesteket, levágott fejeket, csontokat mutogatnak benne.

A horrorsztori újabb feldolgozásáról képsorok a TikTokra is felkerültek, ahol a true crime-videók régóta nagy népszerűségnek örvendenek. A videómegosztón Dahmer igazi otthonáról is találhatunk képeket – mutatott rá a Ladbible.

A sorozatkészítőket csak dicsérni tudják, amiért a wisconsini Milwaukee városában található lakást ennyire le tudták másolni. Precíz munkájuknak köszönhetően a nézők valósághű bepillantást nyerhetnek Dahmer életébe.

A sorozatban bemutatott bézs színű, ütött-kopott kanapé például pontosan úgy néz ki, mint amilyen annak idején Dahmernek volt. 

@ilikescary77 JEFFREY DAHMER’S APARTMENT (RARE PHOTOS) #truecrime #serialkiller #crimetok #killers #dahmer #crime #crimetiktok #dahmerisamonster #dahmermovie #crimescene #creep #creepyfacts #crimestories#fyp #horrortok #Horror #scary #jeffreydahmer #jeffreydahmer ♬ End Credits (from the Netflix Series "Dahmer Monster: The Jeffrey Dahmer Story") - Nick Cave & Warren Ellis

Arra a kérdésre, hogy miért kezdett el enni áldozatai húsából, Dahmer egy 1993-as interjúban azt felelte:

Ha már nem tarthattam meg őket úgy, ahogy voltak, a csontvázaik legalább velem maradhattak. Ekkor vette kezdetét nálam a kannibalizmus, ettem a szívből, a karizomból. Ez azt éreztette velem, hogy hozzám tartoznak.

(Borítókép: Jeffrey Dahmer. Fotó: Curt Borgwardt/Sygma via Getty Images)