Idén 21 éve, hogy Bonnie Wright először feltűnt Ginny Weasley szerepében a Harry Potter és a titkok kamrája című filmben. Bár tavaly ismét találkozhattunk a színésznővel a Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba című HBO-dokuban, smink nélkül aligha láthattuk mostanában Wrightot. Görgessen tovább és nézze meg, mennyit változott az évek során ő és a Harry Potter-filmekből ismert társai.

Rendhagyó TikTok-videót tettek közzé a Harry Potter-filmek szereplői nemrég, ezzel ünnepelve a 2001-ben indult filmsorozat 22. évfordulóját. A felvételen a Ginny Weasley-t alakító Bonnie Wright, a Fred és George Weasley-t játszó James és Oliver Phelps, a Percy Weasley-t alakító Chris Rankin, a Malfoy szerepében tetszelgő Tom Felton, a Viktor Krumot játszó Sztaniszlav Janevszki és a Bimba professzort alakító Miriam Margolyes tűnik fel. A videó elején rögtön Bonnie Wrightot láthatjuk, aki szembetűnően sokat változott az utóbbi években.

@cameo My heart is warm 🥰 #harrypotter #weasleytwins #professorsprout ♬ original sound - Cameo

A teljes szereplőgárdát legutóbb 2022-ben láthatta a közönség, amikor az HBO Maxon megjelent Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba című dokuban mindenki visszatért a varázslóiskolába, hogy együtt nosztalgiázzon az együtt töltött 8 évről. Bár a rajongók azóta is várják, hogy a főszereplők igent mondjanak a Harry Potter és az elátkozott gyermek című könyv megfilmesítésére, Daniel Radcliffe többször is hangot adott annak, hogy már nem szeretne visszatérni Harry Potter szerepébe. Ehelyett a rajongók egy közelgő rebootnak örülhetnek, amelyet idén áprilisban jelentett be az HBO Max. A streaming-szolgáltató egy sorozatot tervez gyártani a könyvszériából, elmondásuk szerint azért, hogy az 1997-ben a Harry Potter és a bölcsek köve című kötettel útnak indul történet részleteikben sokkal jobban kibontható legyen.

„Én biztosan nem leszek része az új sorozatnak” – kezdte a reboot kapcsán az Access magazinnak Daniel Radcliffe. „Nagyon is úgy tűnik, hogy egy teljesen új sorozatot akarnak csinálni, amelyben valaki más játssza majd Harry-t. Szerintem nagyon furcsa lenne, ha én is felbukkannék. Ugyanakkor nagyon izgatott vagyok, hogy mások mit hoznak ki ezekből a szerepekből, csak úgy, mint például a Sherlock Holmes-történetek különböző feldolgozásai esetében. Mindig is úgy gondoltam, hogy a Potter-könyvsorozat sokkal nagyobb egyetlen feldolgozásnál. Szuper lesz látni, ahogy továbbadjuk a stafétát.”

A sorozatban várhatóan cameoszerepben sem tűnik majd fel Radcliffe, ellenben elképzelhető, hogy a Draco Malfoy-t alakító Tom Felton játssza majd Lucius Malfolyt. A készülő Harry Potter-sorozatról ide kattintva többet is megtudhat, egyebek mellett, hogy kik esélyesek a Harry, Ron és Hermione szerepére. A széria kedvcsinálóját alább láthatja:

(Borítókép: Bonnie Wright Ginny Weasley szerepében a Harry Potter és a titkok kamrája című filmben. Fotó: Getty Images)