Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Noha arról egyelőre nem esett szó, hogy egyáltalán lesz-e jövőre is Sztárbox, és ha igen, kiket látna szívesen az RTL a ringben, de úgy tűnik, hogy Zámbó Krisztián erős utalást tett rá: szívesen bunyózna jövőre.
  • Puskás Petinek szeptemberben született meg Puskás-Dallos Bogival közös kisfia. Az énekes most egy hosszabb Instagram-bejegyzésben vallott arról, hogy nagyon félt az apaságtól.
  • A hétvégén rendezik meg a Dancing With the Stars műsor döntőjét, amelyben Krausz Gábor és Mikes Anna is versenyben van. A két táncos között már régóta ismert tény, hogy megvan a kémia, nemrég pedig ismét félreérthető, összebújós fotó látott napvilágot. 
  • Chris Martin és Gwyneth Paltrow 2003 és 2016 között voltak házasok. Úgy tűnik, hogy az aktív szerepléstől visszavonult színésznőben már nincsenek rossz érzések, sőt remek kapcsolatot ápol Martin új kedvesével, Dakota Johnsonnal. Nemrég egy olyan fotót posztoltak, amelyen kézen fogva sétálnak.
  • Sanna Marin pár hónappal ezelőtt lépett ki a finn politikából, nemrég pedig különböző képeket osztott meg utazásairól. Köztük van egy olyan kép is, amelyen a korábbi miniszterelnök bikiniben strandol, méghozzá paradicsomi környezetben.

(Borítókép: Gwyneth Paltrow. Fotó: Gotham/Getty)