Hétfői Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy két kislányával együtt életét vesztette Christian Oliver színész. Most a család közleményt adott ki a történtek után, amely a Wundabar Pilates oldalán jelent meg – a színész felesége, Jessica Klepser ezen cég kaliforniai részlegének a vezetője. Jessica azt kérte a család nevében, hogy hagyják őket csendben gyászolni ebben a nehéz és fájdalmas időszakban. „Mélyen elszomorít minket a tragikus repülőbaleset, melyben szeretett családtagjaink életét vesztették. Lányaink, Madita, és Annik édesapjukkal, Christiannal együtt egy karibi nyaralásból tértek vissza, amikor a repülőgép, amin utaztak, motorhiba miatt az óceánba zuhant. Sajnos a kisgépen egyik utas sem élte túl a történteket” – olvasható a közleményben. 
  • Wolf Kati egészen rövid frizurával jelentkezett be a közösségi oldalán. Az énekesnőnek már korábban is volt rövidebb haja, de a nagyközönség mégis inkább hosszú, szőke tincseiben ismerhette meg.
  • Majoros Péter Majka hosszú idő után ismét nagy változásra szánta el magát a külsőjével kapcsolatban: újra szőkére festette a haját.
  • Lovas Rozi egyike hazánk azon sztárjainak, akiknek magánélete nem nyitott könyv az emberek számára. Éppen ezért igazi különlegességnek számít, amikor férjével közös fotót posztol – ahogy ezúttal is tette. A szerelmesek fotója ide kattintva látható. 
  • Jennifer Lopez egy meseszép, rózsaszín estélyijében vett részt az idei Golden Globe-gálán. Az énekesnő néhány rövid részletben mutatta meg az Instagram-oldalán a ruhakölteményét.  
  • Varga Miklós, másnéven Joe két, félresiklott házassága után most végre úgy érzi, hogy megtalálta az igazit. Az Instagram-oldalán nemrég megosztott egy bejegyzést, amelyben kifejezi, hogy 2024-ben mindenképpen szeretné feleségül venni szerelmét, Csengét. 

(Borítókép: Christian Oliver. Fotó: Rich Fury/Getty)