Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Rúzsa Magdi, aki személyes életét általában a reflektorfénytől távol tartja, most egy különleges, ritkán látott képet posztolt, ahol férje, Vilmos is mosolyogva szerepel mellette. A pár, akik 2017 óta élnek boldog házasságban, eddig igyekeztek privát szférájukat megőrizni, de most egy kis betekintést engedtek közös életükbe. A fotó Tenerifén készült, ahol a szerelmesek együtt töltötték az időt.

Vilmos, akárcsak Rúzsa Magdi, vajdasági származású, és nem csak a családi életben, hanem a tudományos területen is sikeres: a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte meg villamosmérnöki diplomáját, majd később doktori fokozatot is.

A házaspár élete 2022 februárjában vett új fordulatot, amikor hármas ikreik – Lujza, Keve és Zalán – megszülettek. Vilmos mintaapa, aki nem csak a háttérből támogatja felesége karrierjét, hanem az otthoni feladatokban is aktívan részt vesz.

Az énekes örömmel beszélt férjéről, kiemelve, hogy Vilmos nem csak segít, hanem egyenrangú partnerként van jelen a családi élet minden területén. 

„Mi mindent együtt csinálunk. Apa nem segít, hanem ő is ott van és mindent csinál. Most is ő van otthon a gyerekekkel. Ez nagyon sokat jelent, hogy a kezdetektől mi együtt voltunk, már a kórházban is minden helyzetben mellettem állt. A pelenkázástól kezdve mindent tud, én pedig nyugodt szívvel mondhatom, hogy ő ilyenkor otthon van velük, állja a sarat”

– mondta az énekesnő, aki ezzel a ritka közös fotóval egy kis betekintést engedett eddig rejtettnek hitt magánéletébe.

  • Singh Viki, az ismert énekesnő, nemrégiben plasztikai műtéten esett át, és most közvetlenül a kórházi ágyból jelentkezett be, hogy beszámoljon a rajongóinak az állapotáról. Bár az énekesnő még nem fedte fel, hogy pontosan milyen beavatkozást hajtottak végre rajta, a korábbi nyilatkozatai alapján sokan úgy gondolják, hogy talán hasplasztikáról lehet szó.

Singh Viki elárulta, hogy már gyerekkora óta zavarta egy bizonyos testrésze, és úgy döntött, hogy nem akar tovább ezzel a kellemetlen érzéssel élni. A műtét utáni első napokban Viki még nehezen mozog, de már látszik a fény az alagút végén.

„Most még nehéz felállni és lefeküdni egyedül, mintha egy brutális izomlázam lenne. Még a zoknimat is alig bírom felhúzni magamnak, de már várom, hogy valaki jöjjön és segítsen. Mindent egyedül csinálok, persze nevetve magamon, hogy mennyire ügyetlen vagyok. De ha a tegnapi napot nézem, ma már tízszer jobban érzem magam. A pocakom még fáj, de annyira boldog vagyok, hogy megcsináltattam ezt az egészet”

– mesélte Viki egy Instagramon megosztott videóban, amely csak 24 órán át volt elérhető.

  • Tóth Gabi, aki ma gyújtotta meg a 36. gyertyát a születésnapi tortáján, egy igazán különleges módon mondott köszönetet a rajongóinak és barátainak a jókívánságokért. Az énekesnő, akinek az elmúlt időszakban nem kevés kihívással kellett szembenéznie – hiszen nemrég vált el férjétől, Krausz Gábortól, és egy új szerelem is beköszöntött az életébe Papp Máté Bence, a Fricska Táncegyüttes tagja személyében – most egy szexi, combvillantásos fotóval és mély, érzelmekkel teli sorokkal üzent a világnak.

A közösségi médiában megosztott fotón Tóth Gabi sugárzó mosollyal néz a kamera lencséjébe, jelezve, hogy bár az elmúlt időszak kihívásokkal teli volt, ő továbbra is erős és optimista marad. A kép mellett egy személyes üzenetet is közzétett az Instagram oldalán.

(Borítókép: Rúzsa Magdi. Fotó: Gerencsér Tamás/Index)