Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Dobó Ági nemrég még Costa Ricán járt a családjával, ahonnan egy extrém dögös fotót is küldött rajongóinak, míg ezúttal egy fekete, testhez simuló ruhában kapta lencsevégre a férje, Kis Csaba. 
  • Rubint Réka édesanyja néhány évvel ezelőtt hunyt el, ez pedig az egész családot megrendítette. Halálának évfordulóján Schobert Lara 24 órán át elérhető Instagram-történetben emlékezett emlékezett meg a mamájáról. 
  • Arnold Schwarzenegger nemrég megosztotta legújabb munkájának, a State Farm céggel való együttműködésének a gyümölcsét, ami egy humoros kisfilm, amelyben a filmsztár képtelen kimondani a „szomszéd” szót. 
  • Rogán Cecília kihívóan széthúzza a kigombolt kabátját legújabb fotóján, így villantva ki a hosszú combját. Ilyen fotókat ritkán látunk az oldalán, de annál inkább a férfimagazinok hasábjain.
  • Berki Mazsi egy újabb terméket reklámozott az Instagram-oldalán, amelynek legjobban a férfi követői örülhettek, ugyanis az influenszer egy kivágott, rózsaszín edzőruhában mutatta meg idomait. A fotó ide kattintva látható. 
  • Palvin Barbi és férje, Dylan Sprouse a Lisa Frankenstein című film premierjén jelentek meg együtt. A sajtó munkatársai hazánk büszkeségét tartották az egyik legtovább a vörös szőnyegen, ám amikor az egyik újságíró „Miss. Palvinnak” szólította, akkor a modell kijavította őt: „Helyesen Mrs. Sprouse!”.

(Borítókép: Palvin Barbi. Fotó: Karwai Tang/Getty)