Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Nem sokszor fordul elő, hogy Hegyi Barbara különlegesebb alkalom nélkül, csak egy átlagos napon mutassa meg a gyermekét, azonban nemrég mégis így tett: az Instagram-oldalán egy próba után osztotta meg, hogy Rozival a Margit-szigeten sétálnak.
  • A Barátok közt egykori színésznője és a családja Srí Lankán nyaral. Nyári Dia nemrég egy szörfoktatáson is részt vett, aminek csúnya baleset lett a vége. Az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy letört az egyik metszőfogából egy darab. 
  • Balázs Pali úgy érezte, hogy lelkileg nehéz lesz majd elengednie hosszú fürtjeit, de szinte mindenki pozitívan fogadta a váltást. Most öt évvel később pedig ő maga is megemlékezett erről a mindenki számára emlékezetes döntéséről a Facebook-oldalán.
  • A botrányhős rapper, Kanye West és felesége mostanában elég sokszor szerepelnek a sajtóban, mivel egyre vadabb pletykák jelennek meg róluk. Sokan már aggódnak a 29 éves nőért, akinek nem először osztotta meg szinte teljesen meztelen testét a nagyvilággal. Ezúttal egy videóban szerepelt, amelyen szinte semmi nem takarta. 
  • Szinte hihetetlen, hogy mennyi hasonlít Michael Jacksonra az unokaöccse. Jafaar játssza el a pop királyát egy új filmben, amelyről az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót. A Michael Jackson életéről szóló film 2025-ben érkezik a mozikba.

(Borítókép: Michael Jackson a színpadon. Fotó: Steve Granitz/Getty)