Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Krausz Gábor és Mikes Anna egy fotósorozaton mutatták be, hogy hogyan ünnepelték a Valentin-napot. „Első közös Valentin-nap. Ez így most jó. Mi ketten, egy jó film, egy finom sajttál, és egy jó üveg magyar bor” – írta Instagram-oldalán a sztárséf a szerelmes képekhez.
  • Berki Mazsira férje, Berki Krisztián halála után ismét rátalált a boldogság. Az édesanya egy üzletemberrel jött össze, ám Zoltánt korábban óvta a nyilvánosságtól. Nemrég azonban megosztották az első közös fotójukat. A kép ide kattintva látható.
  • Trokán Nóra megmutatta korábban szinte sosem látott férjét. „Azt mondják, ma van a házasság világnapja” – írta a hét elején posztolt fotója mellé a 37 éves színésznő. A felvételen nyaralás közben látható a házaspár.
  • Gyermekével közös fotót tett közzé Facebook-oldalán Curtis, aki kijelentette, hogy nem támogatja semmilyen módon a gyermekbántalmazást, azonban a pénteki tüntetésen a híreszteléssekkel ellentétben nem akar politikai állásfoglalást tenni.  
  • Weisz Fanni 2021 októberében – több mint egy év különélés után – vált el a férjétől, Hajmásy Pétertől. Azóta nem is volt komoly kapcsolata a nyilvánosság előtt, sőt korábban azt is nyilatkozta, hogy nem is vágyik szerelemre. A modell a Valentin-napot biztosan nem töltötte egyedül, hiszen Instagram-történetében több fotón is feltűnik egy titokzatos férfi, akitől ajándékot is kapott. Vajon ki lehet az újdonsült udvarló?
  • Tolvai Reni testhezálló, fekete ruhában mutatta meg magát és cicafüleit az Instagram-követőinek, miután macskanőnek öltözött legújabb videóklipjéhez.

(Borítókép: Tolvai Reni. Fotó: Velvet)