Pénteki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A kétgyermekes, 43 éves Christina Aguilera olyan vadító fotósorozatot osztott meg közösségi oldalán, amely bizonyítja, hogy még mindig bombaformában van. 
  • Valentin-nap alkalmából a 31 éves Sprouse Instagram-oldalán osztott meg egy képet feleségéről, melyen lasagnát falatozik, majd egyet magáról is, amin éppen kolbászt eszik. A poszt szövegéből kiderül, hogy ezek voltak az első fotók, amelyeket készítettek egymásról. 
  • Istenes László Valentin-nap alkalmából mutatta meg ritkán látott feleségét, Katát. A tévés és Katalin 2000-ben mondta ki a boldogító igent: egy közös lányuk és egy fiuk született, Franciska 2000-ben, Benedek 2006-ban.
  • Steiner Kristóf egy soha nem látott gyerekkori képet csatolt magáról az Instagram-oldalán, melyben éppen a szülei tartják őt karjaikban. A képet a mai gyermekvédelmi tüntetés apropóján posztolta és egy hosszas szöveget is fűzött hozzá. 
  • Tóth Gabi nemrég egy újabb fotót osztott meg közösségi oldalán, amelyen a kedvesével, Papp Máté Bencével ölelik egymást. A bejegyzéshez ezúttal nem fűzött sok mindent, de az így is beszédes, hiszen az énekesnő néhány, szerencsét és napsütést, boldogságot szimbolizáló emoji mellett #azegészvilág hashtaggel látta el a képet.
  • Schobert Lara és focista párja nemrég költözött össze Kazincbarcikán. Nem sokkal később egy Mézi nevű kiskutyát is örökbefogadtak közösen. A Valentin-napot dupla randival töltötte a Schobert-család, ugyanis négyesben utaztak el egy hotelbe, és ott egy közös vacsorát fogyasztottak el együtt. Erről Rubint Réka osztott meg egy fotót az Instagram-oldalán, amely ide kattintva látható. A fotón Lara és párja mellett Rubint Réka, valamint Schobert Norbi látható. 

(Borítókép: Schobert Lara a szüleivel. Fotó: Velvet)