Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg a külföldi és hazai hírességek.
  • A Schobert-család egyre csak bővül: Norbi Jr. és Lara is megtalálta a szerelmét, párjaikat pedig befogadták a családba.  Ezzel igencsak nagyra duzzadt mostanra a Schobert-család, melyről Rubint Réka posztolt is egy friss fotót.
  • Tolvai Reni énekesnő az Instagram-oldalán mutatta meg nagy átalakulását: arról posztolt hogyan nézett ki huszonévesen és milyen formában van ma, azaz 32 évesen.
  • Gáspár Virág jelenleg éppen egy törökországi luxushotelben pihen. Legutóbbi fotóján már a háttérből is látni lehet, micsoda pompás helyen vészeli át a hazánkban lévő hűvösebb időjárást. Gáspár Győző lánya legutóbbi fotóján a medencében hűsöl egy falatnyi bikiniben.
  • Mi is beszámoltunk róla, hogy Szabó Zsófi az RTL-től távozva hosszú idő után ismét a TV2-nél lesz látható. Szabó a kereskedelmi csatorna, TV2 Klub nagykövete lesz, amely egy nőknek szóló új csatorna. Az RTL Reggeli az Instagram-oldalán kívánt sok sikert egykori műsorvezetőjének. 
  • Az elmúlt napok történései után Ördög Nóra is megosztott egy bejegyzést a gyermekvédelemmel kapcsolatos gondolatairól, amelyben többek között elárulta, hogy miért nem csatlakozott a több TV2-es sztárt is felsorakoztató tüntetéshez. 
  • A műsorvezető posztjára Osváth Zsolt is reagált, és lényegében képmutatónak nevezte Ördögöt: „Nóra a tulajdonosai kedvére próbált tenni úgy, hogy egy nyilvános posztban határolódott el tőlünk, jelezve, hogy a gyermekbántalmazás minden formáját elítéli. (...) Mondta ő, aki a legtöbbet profitált a gyermekeiből ebben az országban. Nyilván pontos számokat nem tudok, de biztos vagyok benne, hogy több 10 millió forintot hozhattak a gyerekek a kasszába”

(Borítókép: Osváth Zsolt a Hősök terére szervezett tüntetésen. Fotó: Papajcsik Péter/Index)