Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Sebestyén Balázs márciusban a dél-ázsiai országban, Nepálban vesz részt egy spirituális utazáson. Nemrég a világ egyik legnagyobb hegységébe, a Himalájába is ellátogatott: helikopterrel repült végig a meredek szurdokban. 
  • Shane Tusup párja, Nagy Viktória Zoé az Instagram-oldalán mutatta meg  követőinek növekvő terhespocakját. A fotó ide kattintva látható. 
  • Till Attila csak nagyon ritkán vállalkozik arra, hogy legközelebbi családtagjairól is fotókat, mutasson a közösségi oldalain. A híresség ezúttal kivételt tett és mindhárom fiát egy képen mutatta meg: a legidősebb fia 26, a középső 23, a legkisebb pedig 16 esztendős.
  • Sharon Stone ritkán oszt meg családi tartalmakat, ám nemrég az Instagram-posztjában mutatta meg fiát, és azt írta a bejegyzéshez, hogy nagyon büszke rá. Phil Bronsteintől született fia, Joseph már 23 éves. 
  • Szoboszlai Dominik legfrissebb fotója még nincs kint 24 órája, de több mint 220 ezer kedvelést gyűjtött be. Nem véletlenül: a 23 éves sztár kivételesen nem focimezt visel, hanem egy fekete-fehér-szürke-homokszínű, terepmintás szettben bűvöli el a követőit. 

(Borítókép: Szoboszlai Dominik. Fotó: Andrew Powell/Getty)