Pénteki Instahíradónkban is megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • Tóth Gabi csütörtök este tett közzé egy párjával közös felvételt, amelyen mindketten népviseletben láthatók. A rövid videón ő és Papp Máté Bence táncra perdül a homokban.

Egy csodás nap vége

– írta az énekesnő a felvételhez.

  • Till Attila gyászol. A TV2 műsorvezetője egy megemlékezésen készült képpel tisztelgett elhunyt kollégája, Szabó Péter emléke előtt. A tévéstől nemrég vettek búcsút a szerettei, ám Tilla sajnálatos módon nem tudott részt venni rajta.

„Szabó Peti kollégánktól búcsúztunk ma. Én nem tudtam személyesen ott lenni, de nagy szeretettel gondolok rád, Petikém. Sok műsorban dolgoztunk együtt, köszi mindent” – írta a műsorvezetőm a képhez.

  • Lady Gaga egy igen különös felvételt tett ma közzé az Instagramon. A kiírás és a bőrdzseki arra enged következtetni, hogy motorozni volt, majd egy ponton leparkolt és egy téren, a füvön szökellve integetett a követőinek. A videóhoz azt írta:

Hollywood szellemvárosa.

  • Tolvai Reni új, Új Reni című dalának egy kliprészletét tette közzé. A dalban halott édesapjának is üzen, amikor arról énekel, hogy a sok megpróbáltatás után teljesen új emberré vált és reméli, az édesapja büszke rá.
  • Szinetár Dóra egy szívbemarkoló bejegyzést tett közzé Down-szindrómás kisfiáról csütörtökön, a Down-szindróma világnapján.

„Lapozgattam a FB-ot, és ott vettem észre, hogy ma volt 03.21. Vagyis a Down-szindróma világnapja. Elfelejtettem. Pedig szoktam kitenni zoknis képet, meg szoktam írni valamit, de ma nem jutott eszembe. Mert reggel oviba mentünk, és útközben nem beszéltünk erről, mert a húsvéti locsolkodás volt a téma, aztán próbáltam a színházban, onnan szaladtam vissza az oviba, mert a héten minden nap Apa hozta el, de ma végre én tudtam érte menni, de akkor meg zenét hallgattunk útközben, és énekeltünk, aztán délután mentünk tornára, előtte meg olvastunk itthon Malac és Libát, és tornáról siettünk haza Zorkához, aztán vacsit csináltunk, és azzal voltunk elfoglalva, meg persze, Zorka mesélt a suliról, és azt hallgattuk, utána Micimackósat játszottunk a kádban, meg vártuk, hogy hazaérjen Apa, aztán volt 'tartás' (amikor együtt öleljük egymást), aztán olvastunk az ágyban, utána 'megvettem a lábait' (megmondja, mennyibe kerül ma egyik-másik, leszámolja, ahogy úgy csinálok, mintha a tenyerébe tenném a forintokat, és utána az enyém, vagyis összecsókolhatom a talpát, mielőtt ráhúzza a zoknit). Aztán eloltottuk a lámpát, és a sötétben még mondtam, hogy nagyon szeretem. Ő meg mondta, hogy ő is engem. És mindeközben ma is teljesen elfelejtettünk azzal foglalkozni, hogy ő elvileg 'más', mint a többi gyerek, hogy amúgy ő elvileg Down-szindrómás…Nem szokott erre idő maradni. Meg igény se igazán van rá. Inkább csak úgy élünk… boldogan…” – fogalmazta meg sorait legkisebb fiáról Szinetár Dóra. A szöveg mellé posztolt képen az idén hétéves Benjám mosogatás közben látható. A felvételt ide kattintva tudja megtekinteni!

  • Bruce Willis közösségi oldalán egy megható fotó tűnt fel csütörtökön. Az afáziában és frontotemporális demenciában szenvedő színész sokszor már a családtagjait sem ismeri fel, így különösen értékesek azok a pillanatok, amikor a képen látható módon tekint valakire. A felvételen egy szerettével együtt látható a színész, aki bár beszélni már egyáltalán nem beszél, a szemei szólnak helyette.
  • Szabó Zsófi egy vadi új profi fotósorozatot posztolt magáról. Az első képen egy hosszú, de mélyen felsliccelt fehér ruhában látható, míg a második felvételen már jóval többet mutat hosszú combjaiból. A harmadik képen egy vad buliruhában fotózták, amelyből a dekoltázsát is kivillantja, az utolsó két kép pedig maga a női elegancia. Kattintson, ha látni akarja a vadító képeket!

(Borítókép: Szabó Zsófi és Tóth Gabi. Fotó: Papajcsik Péter/Index)