Hétvégi Instahíradónkban is megmutatjuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek!
  • G.w.M a Várkert Bazár elől jelentkezett be, ahová egy gyönyörű autóval érkezett. Azt azonban nem akarta, hogy a képről kiderüljön a jármű rendszáma, így nemes egyszerűséggel fekete festékkel kisatírozta azt, az eredménytől a rajongói nem voltak elragadtatva. „Pacek a szett, pacek az autó. De a rendszám kitakarást igényesebb is meg lehetett volna csinálni” – írta egyik követője.
  • Szabó Zsófi egy budapesti bárból töltött fel képet követőinek. A műsorvezető, aki nemrég debütált a Mokka műsorában, egy interjúban elárulta, hogy fiatalon gyakran kipécézték, mert édesapja Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, Szabó Gyula volt és fél attól, hogy kisfiának is nehéz lesz a beilleszkedés az ismertsége miatt. „Fontos lesz számomra az iskolaválasztásban az, hogy elkerüljük az ehhez hasonló helyzeteket. Ne kivételezzenek vele, de ne is bántsák amiatt, mert híres az anyukája” – fogalmazott.
  • Kovács Gyopár, akiről nem rég kiderült, hogy Marics Petivel alkot egy párt, a Most vagy soha! vetítéséről osztott meg egy képet színész kollégáival.
  • Jákob Zoltán sosem unatkozik. Most éppen Olaszországban, pontosabban Bolognában járt és rajongói örömére néhány képet is megosztott nyaralásáról.
  • Szinetár Dóra kint volt Majka szuperkoncertjén. „Tényleg elképesztő volt! Nika úgy énekel, mint egy Istennő, Majka csodás showman, a látvány pedig világszínvonalú volt! És meg Csonka Bandika is megjelent a színpadon!!!! Nekem megcsinálták az estémet!” – számolt be élményeiről.
  • Hajdú Péter büszkén mutatta meg rajongóinak YouTube-díját, amit azért kapott mert elérte a 100 ezer feliratkozór. „Hálásan köszönöm Nektek a bizalmat és azt, hogy több, mint 100 ezren vagyunk a Frizbi TV YouTube-csatornán és a megtekintésünk több, mint 17 MILLIÓ!” – írta posztjában a műsorvezető.
  • Kylie Jenner egy tapadós bőrruhában mutatott magáról néhány fotót a rajongói nagy örömére. A sztárral kapcsolatban felreppentek pletykák a napokban, hogy szakíthatott a világhírű színésszel, Timothée Chalamet-val. Még több képet ITT láthat a sztárról.

(Borítókép: Kylie Jenner. Fotó: GettyImages)