Pénteki Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a hazai hírességek.
  • Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Puskás Peti tegnap több nagy bejelentést is tett az Instagram-oldalán. Ezek közül az embereket leginkább az X-Faktor mentori szerepéről való lemondás érdekelte. Erre reflektált az énekes felesége, Puskás-Dallos Bogi, aki a közösségi oldalán üzent férjének. „Egy korszak véget ért. 6 évad után Puskás Peti nem lesz többé X-Faktor mentor. Az ő szakmai életében és a mi kettőnk kapcsolatában ez a műsor egy nagyon fontos állomás volt. Először nézőként, aztán mentortársként, végül a feleségedként követtem végig a munkádat abban a műsorban. Tudom, hogy a legnagyobb szenvedéllyel csináltad, és minden helyzetben ott voltál a versenyzőidnek, mindig volt egy kedves szavad a stábhoz, és olyan gyorsan tudtál váratlan helyzetekre reagálni, mint senki. Nekem nagyon fogsz hiányozni a humoroddal, az elvetemült ötleteiddel, a végtelen pozitivitásoddal és a kitartásoddal ebből a műsorból, de megértem a döntést, és szerencsére itthonról nem kell, hogy hiányoljalak. A fejlődéshez viszont kell a változás, és tudom, hogy még rengeteg izgalmas kaland vár rád a képernyőn, a zenekaroddal és a családoddal. Szeretlek” – olvasható a feleség posztjában.
  • Shane Tusup és fitneszmodell szerelme, Nagy Viktória Zoé közel másfél éve alkotnak egy párt. Novemberben kiderült, hogy a pár első közös gyermekét várja. Tusup ezúttal szerelme születésnapja alkalmából mutatta meg, hogy mennyit nőtt a pocakja, és megható sorokkal köszöntötte fel kedvesét.
  • Szabó András Csuti az Instagramján közzétett fotói alapján igazán mozgalmasan töltötte az ünnepeket, hiszen sok programon volt együtt gyerekeivel és szerelmével, Sudár Biankával. A hosszú hétvége egyik kalandjáról egy videót is megosztott.
  • Ma tíz éve, hogy elhunyt a híres színművész, Szabó Gyula. Lánya, Szabó Zsófi most halálának tizedik évfordulója alkalmából egy érzelmes üzenetet osztott meg az Instagram-oldalán, amelyhez egy fotót is csatolt. „Sokak szerint nem érdemeltem meg az utat, amit sok munkával kitapostam magamnak és vannak, akik szerint nem lennél rám büszke. Eleget szenvedtem már emiatt, de én belül tudom, hogy ez nem így van. Drága Édes Apukám, szeretném ha tudnád: a gyermekednek lenni, így felnőni, ahogy Te neveltél engem, életem legnagyobb ajándéka!” – fejtette ki Szabó Zsófi. A teljes bejegyzés és a fotó ide kattintva látható. 
  • Sebestyén Katja, a Sztárban sztár leszek! korábbi döntőse ismét édesanya lesz. A hírt a Facebook-oldalán jelentette be. 
  • Epres Panni idén a Miss Balaton zsűriszékében kapott helyet. A sajtóeseményen egy fekete miniruhában vonta magára a figyelmet a 47 éves egykori modell. 

(Borítókép: Puskás-Dallos Bogi. Fotó: Németh Kata/Index)