Hétfői Instahíradónkban összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Dua Lipa úgy döntött, hogy hamarosan debütáló albuma, a május 3-án érkező Radical Optimism című lemez népszerűsítése érdekében stílust vált, hogy ezzel is felhívhassa magára a figyelmet. Az énekesnő ennek érdekében kiszőkíttette az egyébként vastag és sötét szemöldökét, amely már a védjegyévé vált.
  • Liptai Claudia és családja négy napot töltöttek Spanyolország déli részén. Liptai egy videót is megosztott az utazásról, amelyen az egész család – többek között nagylánya is – szerepel. Egy pillanatig sem vagyunk meglepve azon, hogy Gesztesi Károllyal közös lányuk, Panka sikeres modell lett: gyönyörűen fest a videón, amelyet ide kattintva bárki megnézhet.
  • Rácz Jenő kislánya kiakasztotta a cukiságmérőt édesanyja legutóbbi Instagram-bejegyzésében. Kamilla virágmintás kisruhában, balerinás mozdulatokkal és édesapja óvó karjai között barátkozott egy kacsával. 
  • Lilu legfrissebb Instagram-posztja szerint néhány hétre ágyhoz lesz kötve. A Cápák között műsorvezetője ugyanis súlyos balesetet szenvedett a hétvégi kiránduláson.
  • Újabb érzelmes bejegyzést osztott meg az Instagram-oldalán Tóth Gabi. Az énekesnő új párjáról, Papp Máté Bencéről is áradozik. Többek között azt írja: „Nálam ez egy mélyebb kapcsolat, mint puszta szerelem”. A Sztárban Sztár leszek! mestere egy fotót is csatolt, amelyen jelenlegi párjával és annak szüleivel látható. 

(Borítókép: Tóth Gabi. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)