Szerdai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mi jelent meg a közösségi médiában a külföldi és hazai hírességekről.
  • Korábban mi is megírtuk, hogy Szabó Zsófi 15 év után visszatér a TV2-höz. Most az is kiderült, hogy melyik lesz az első műsora régi-új csatornáján: Ördög Nóra és Kárpáti Rebeka után ő lesz az egyik műsorvezetője az Újratervezés című műsornak. A bejelentése ide kattintva olvasható. 
  • Imádni való fotót osztottak meg nemrég a walesi hercegi pár, Vilmos és Katalin közösségi oldalain a legkisebb fiukról, Lajosról, aki tegnap ünnepelte hatodik születésnapját.
  • Dér Heni közösségi oldalán jelentkezett be egy aranyos videóval a gyermekéről. Az énekesnő azt mutatta meg az Instagram-oldalán, ahogy a kicsi Beni egy legótornyot épített. A videó ide kattintva látható. 
  • Ördög Nóra jelenleg Tenerifén kapcsolódik ki, ahol készült róla két felvétel strandolás közben is. Az Instagram-oldalán megosztott fotókon látható, hogy remek formában van a műsorvezetőnő. 
  • A Kiskegyednek adott interjút Schobert Norbi Jr., aki többek között édesapja infarktusáról is sokkoló részleteket osztott meg. A középső Schobert-gyermek elárulta, hogy apja sokáig nem volt önmaga. Rubint Réka az Instagram-oldalán osztotta meg, hogy az interjút könnyes szemmel nézte végig. 
  • A minap feltöltöttek egy videót az X-re (korábban Twitter), amelyen az látható, hogy egy nő hosszasan zaklatja Alec Baldwint. A színészt egy kávézóban kezdte videózni az említett hölgy, majd a Rust című film forgatásán történt halálesetről, valamint az izraeli–palesztin konfliktusról kérdezgette őt. A nő előbb gyilkosnak nevezte Baldwint, majd arra kérte, mondja ki, hogy „Szabad Palesztinát”. A színész egy ideig kérlelte az erőszakoskodó nőt, hogy távozzon a kávézóból, de egy idő után elvesztette a türelmét, és kiütötte a telefont a kezéből.

(Borítókép: Alec Baldwin. Fotó: Mega/Getty)