Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Csütörtökön folytatódott a madridi ATP 1000-es tenisztorna, amelyen az egyik legérdekesebb párosítás volt a sokszoros Grand Slam-győztes Rafael Nadal és 21 évvel fiatalabb vetélytársa, Darwin Blanch mérkőzése. A meccset végül Nadal nyerte, ám Blanch életre szóló élményt szerzett. Korábban a Twitteren már posztolt róla, hogy mekkora dolog számára egy ilyen legenda ellen játszani. 
  • Szandi időről-időre szeret nosztalgiázni egy kicsit a rajongóival. Ezúttal egy 1995-ös címlapfotóval kedveskedett a követőinek.
  • Február közepén tudatta Iszak Eszter műsorvezető, hogy gyermeket vár az olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok magyar úszótól, Gyurta Dánieltől. Legutóbbi fotóin csak úgy ragyog a már láthatón terhespocakos műsorvezetőnő. 
  • Majka hatalmas születésnapi bulit csapot kisfiának, Olivérnek. Az eseményre meghívta a Türkiz étterem tulajdonosát, Cengiz Korkutot, valamint volt hatalmas darts tábla és minyonos ugrálóvár is.
  • Istenes Bence és családja Balira utazott kicsit kikapcsolódni. A műsorvezető nemrég az Instagram-oldalán osztotta meg a nyaralásról készült fotókat, amelyeken két gyermekük is látható. Hihetetlen, hogy milyen sokat nőttek!
  • „44 éves vagyok, és az első törésem megvolt” – mondta Zámbó Krisztián az Instagram-oldalára feltöltött videóban. A rajongók arra tippeltek, hogy az Ázsia Expressz forgatásán történhetett valami az énekessel. 
  • Budapesten dübörög a kampány, amelynek legfőbb kérdése, hogy ki lesz a következő öt évben a főváros főpolgármestere. ByeAlex a Facebook-oldalán csak annyit tett hozzá, hogy bárki is nyeri el az emberek bizalmát, foglalkozzon a budapesti utakon fellelhető kátyúkkal.

(Borítókép: ByeAlex. Fotó: Zöld Fanni/Index)