A hét első Instahíradójában összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Frohner Fecó egy gyermekotthonokba járt, hogy szebbnél-szebb frizurákat varázsoljon az ottlakóknak. Az eseményről egy bejegyzést is közzétett az Instagram-oldalán.
  • Legelső szerepéről osztott megy egy videót Nicole Kidman. Az immár 41 éve a filmszakmában lévő színésznő nemrég nyerte el az Amerikai Filmintézet életműdíját. „Ez a 14 éves lány soha nem tudta volna megjósolni, hogy mennyi tehetséges emberrel fog együtt dolgozni, és milyen sokféle karaktert fog eljátszani” – írta posztja mellé.
  • Zoltán Erika kétségkívül hatalmas átalakuláson ment át az utóbbi időszakban. Életmódváltásának köszönhetően jól láthatóan lefogyott az énekesnő. Ezt bizonyítja legfrissebb fotója is, amelyet Zsidró Tamás tett ki közösségi oldalára.
  • Közel 9 milliót érhet a táska, amelyet Sarka Kata viselt Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel kisfiának, Fülöpnek a 2. születésnapi partiján. A méregdrága táskát az nlc szúrta ki és jól látható a Vasvári Vivien által megosztott fotón is. 
  • Az elmúlt hónapokban már többször szárnyra keltek olyan pletykák, hogy nincs minden rendben Justin Bieber és Hailey Bieber kapcsolatával. A rajongók így nem alaptalanul kezdtek el aggódni, amikor az énekes több olyan szelfit osztott meg az Instagram-történetében, amelyeken egyértelműen sír. Azóta kiderült, hogy Justin csak meghatódottságból könnyezett, ugyanis hamarosan ismét nagyobb üzeletbe vág, méghozzá feleségével.
  • Már 30. évadánál tart a Showder Klub, amelytől azonban nemrég egy oszolopos tag, Dombóvári István búcsúzott. A Dombi becenévre hallgató humorista az Instagram-oldalán osztotta meg a búcsúját az utolsó előadása után. 

(Borítókép: Dombóvári István. Fotó: Kaszás Tamás/Index)