Csütörtöki Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg a hírességek.
  • Korábban a Velvet is beszámolt róla, hogy sokan felháborodtak az egyik biztonsági őr viselkedésén, aki T. Danny koncertjén arrébb lökött egy nőt az előadó útjából. Az esetre nemrég T. Danny is reagált egy bejegyzésben: „Most látom a sok cikket...  Sajnos nem tudom, hogy ki a szőke hölgy, az esetet nem láttam akkor és ott, de elnézést tőle. A biztonsági őr helyett is. Sosem hagytam/hagynám az ilyesfajta bánásmódot, és nem is gondolom, hogy miattam bárkit is arrébb kellene lökni” – fogalmazott.
  • Hosszú Katinka ezúttal nem az uszodából, hanem a konyhából osztott meg egy fotót, amelyen kisfiát eteti. A rajongók odavannak a megható pillanatfotókért. 
  • A hazai Madame Tussaud-ban a legnagyobb világsztárok mellett Palvin Barbara viaszszobra is látható. A magyar modell nemrég egy TikTok-videóban vezette végig az érdeklődőket a készítési folyamaton. 
@madametussaudsbudapest Kulisszatitkok Palvin Barbarától, avagy hogyan készült a viaszfigurája. ✨ 🥰🤗🤩🎆Behind the scenes secrets from Barbara Palvin, or how her wax figure was made. ✨ 🥰🤗🤩🎆#madametussaudsbudapest #madametussauds #palvinbarbara #palvinbarbi ♬ original sound - Madame Tussauds Budapest
  • A Redditen több felhasználó is arról számolt be, hogy Marics Peti és Binhky összejöttek. Később utóbbi állítólagos férje is erről tájékoztatta a közvéleményt, azonban Marics Peti most mindent cáfolt a 24 órán át elérhető Instagram-történetében. Az énekes Binhky-vel váltott üzeneteiből kiderül, hogy csak egy szerkesztett fotóról van szó és a vőlegénye nem mondott ilyesmit.
  • Tolvai Reni pedig ismét bevállalós volt: hatalmas mosollyal és sportmelltartóban mutatta meg bájait.

(Borítókép: Marics Peti. Fotó: Szollár Zsófi/Index)