Keddi Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • Februárban jelentette be Sydney van den Bosch, hogy megkérték a kezét. A korábbi szépségkirálynő nemrég a szerelem városából, Párizsból, az Eiffel-torony mellől jelentkezett be. A fotó ide kattintva látható. 
  • T. Danny az Instagram-oldalán osztotta meg, amint egyik koncertjén bevonul a színpadra, ám mindeközben az egyik biztonsági ember nem túl kedvesen arrébb tessékel egy rajongót – pontosabban egy vékony hölgyet nemes egyszerűséggel arrébb lökött. A rajongók felháborodtak az eset miatt, a Redditen pedig azóta is fent van az Instagram-történetben megosztott videó. 
@nagyadrimusic mondjuk azt azért levághatta volna a videó elejéről hogy a biztonsági őr nekivágja csóri csajt a kordonnak, csak azért mert jön ✨tdanny✨ 😐
byu/MasterpieceSecure764 intalk_hunfluencers
  • Ahol Köllő Babett megjelenik, ott garantált a jókedv: ezúttal spanyolországi nyaralásukon perdült táncra egy jegesmedvével. 
  • Melissa McCarthy új Instagram-posztja okozott némi meglepetést a rajongóknak, ugyanis az elmúlt években több mint 34 kilótól szabadult meg a színésznő és egészen hihetetlen átalakuláson ment keresztül.

(Borítókép: Melissa McCarthy. Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty)