Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, hogy mit osztottak meg magukról a külföldi és hazai hírességek.
  • A békülés után közös fotón romantikázik Kucsera Gábor és Tápai Szabina a közösségi oldalukon. A pár néhány hónappal ezelőtt békült ki, ám mostanáig nem posztoltak közös képet. 
  • Szabó Zsófi nem mindennapi fotót osztott meg a közösségi oldalán: a műsorvezetőnő a 365 nap című film sztárjával, Michele Morronéval futott össze. A fotó ide kattintva látható. 
  • Franciaországból jelentkezett be Istenes Bence, aki futás közben mesélt néhány részletet az RTL új, nagyszabású showműsoráról, a Fort Boyard-ról.
  • Az egykori tinisztár, SP, azaz Éder Krisztián 24 órán át elérhető Instagram-történetben osztott meg fotókat és videókat a hétvégi esküvőjéről. A korábbi zenész 2013-ban költözött az Egyesült Államokba, ahol sikeres fotós lett. Az Instagram-története ide kattintva látható. 
  • Bochkor Gábor a hétvégén tartotta azt a bulit, amely a rádiós 60. születésnapját hivatott emlékezetessé tenni. Az Instagramra felkerült a videó, amikor az ünnepelt vastaps közepette először a színpadra áll az este folyamán. 
  • Puskás-Dallos Bogi is részt vett azon az eseményen, amelyet a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezett közel 50 A-listás, 10-15 milliós követőbázissal rendelkező influenszer és youtuber közreműködésével. Az énekesnő a közösségi oldalán mutatta meg, hogy merre járt, de ez nem minden követője tetszését nyerte el, méghozzá az esemény átpolitizáltsága miatt. Az újdonsült édesanya később kommentben próbálta tisztázni a helyzetet:

A Spice of Europe meghívójában valóban nem szerepelt, hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség eseményéről van szó. Nem kaptam pénzt a megjelenésért. Én is adófizető ember vagyok. Nem fogyasztottam ingyen pezsgőt. Szerettem volna picit csinosan felöltözni, és megnézni a naplementét, beszélgetni néhány barátommal, akik szintén tudtam, hogy meghívást kaptak az eseményre. A megjelenésemmel a Halászbástyán nem szerettem volna támogatni semmilyen politikai célokat. Az eseményem nem volt semmilyen felszólalás, beszéd.  Bevallom, elszomorít ez a megosztottság. Ha fát ültetsz, ha biciklizel, ha focizol, ha Operába mész, ha valamelyik Arénába mész, ha a TV2-n szerepelsz, ha az RTL-en szerepelsz, ha jótékonykodsz, ha független színházat támogatsz, ha megnézel egy magyar filmet mindenhogy bekerülsz egy politikai dobozba, miközben csak az életedet éled ”.

  • Evander Holyfield az Instagramján intett búcsút a magyar fővárosnak, bejegyzésének leírásából arra következtethetünk, hogy még visszatér Magyarországra. A közösségi felületén közzétett videóban a parlamentben árnyékbokszol a legenda.

(Borítókép: Puskás-Dallos Bogi. Fotó: Németh Kata/Getty)